Over AZRA

HANDCRAFTED JEWELS & DECORATION

Eén van de bekendste zwarte parels in de wereld is de AZRA parel. Ze vormt het hart in een ketting van de Russische kroonjuwelen. AZRA betekent ook letterlijk PUUR. We gebruiken dan ook hoofdzakelijk echte, pure materialen zoals zilver, goud, echte parels, parelmoer, schelpen, (half)-edelstenen, zijde en katoen om juwelen en objecten te maken. Alle juwelen worden met de hand in eigen atelier gemaakt.

 

WIJ HERKNOPEN UW PARELS

Regelmatig gedragen parelsnoeren laat u best eens per jaar herknopen, want deze rekken na verloop van tijd uit. We rijgen de parels aan een zijden draad en maken tussen elke parel een knoop. Zo wrijven de parels niet tegen elkaar en verliest u niet meerdere parels als het parelsnoer breekt.

 

WIJ PRIKKEN GAATJES IN DE OREN

We maken gebruik van het meest innovatieve Studex System75. Dit systeem is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen. Het is het meest hygiënische systeem: De oorbellen en de houder zitten in een enkele cartridge, die direct in het instrument geplaatst kan worden. Doordat de steker zichtbaar is, is het mogelijk om op de millimeter precies de oorgaatjes te zetten. De cartridge raak nooit uw huid of die van de oorgaatjes-specialist aan, ook niet tijdens het plaatsen of verwijderen van de cartridge. De gepatenteerde technologie verzekert een zeer zachte plaatsing van de oorbel. De oorbellen worden met dit innovatief systeem in het oor gezet / geprikt in tegenstelling tot de oude manier van het gaatjes schieten. Gaatjes prikken kan steeds op afspraak in mijn atelier of bij u thuis.

 

CONTACTEER ONS GERUST VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFO 0478 91 78 48